Ilmaiset toimituskulut yli kahden tuotteen tilaajalle!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Asiakaskokemuksia

Tuulia Luomala 

Oma kasvattini Hennan Humina sai kesällä 2018 kesken kuumimman kisakauden vasemman etujalan vamman. Kuntouttamiseen meni puoli vuotta ja Nordic Toplinen Nivel Elixir oli yhtenä osana tukemassa kuntoutusprosessia.

Huminan kanssa säännöllinen kävely, progressiivinen harjoittelu sekä hoidot tukivat palautumista ja pitivät toimintakykyä yllä kuntoutusjakson aikana.

Tällä kaudelle Humina on startannut Karoliina Kovasen valmentamana ja ratsastamana koulukilpailuissa useampaan kertaan. Tavoitteena on saavuttaa kvaalit suomenhevosten mestaruuksiin.

Nivel Elixir on auttanut Huminaa paljon, keho on tuntunut elastiselta ja suorituskyky tällä kuumalla ja innokkaalla tammalla on taas ennallaan.  

-Tuulia Luomala, Eläinfysioterapeutti 

 

 

Saara Karhu 

C-Incantha on saanut Nordic Toplinen Nivel Elixiriä nyt 6 viikkoa ja kuten ennen jälkeen kuvista näkee, on koko hevosen asento hypätä muuttunut. 

C-Incantha on äärimmäisen sensitiivinen tamma ja reagoi hyvin voimakkaasti pieneenkin kiristykseen liikkumalla jäykästi ja haluttomasti.

"Aloitettuani Nivel Elixirin C-Incantha on alkanut liikkumaan energisemmin ja paremmassa balanssissa, hypyt ovat keveitä ja irtonaisia sekä suorituskyky ja palautuminen ovat parantuneet huomattavasti."

 C-Incantha on erittäin hyvässä kunnossa; suorittaa mielellään eikä väsy kovasta treenistä tai kilpailuista. Tulokset puhuvat puolestaan; C-Incantha on sijoittunut kaikisssa kevään kilpailuissaan. 

Saara 

Karoliina Kovanen

Hei!

Olen käyttänyt Nordic Toplinen Nivel Elixiriä nyt noin kuukauden neljälle kilpahevoselleni, ja tulokset alkavat näkyä. 

Yhdellä hevosellani on erittäin tarkka ruokavalio useiden allergioiden sekä shiveringin takia. Aiemmin hevonen on tarvinnut pitkähkön verryttelyn ollen kovin jäykkä alkuun. Nyt se lähtee huomattavasti letkeämmin liikkeelle ja teki mm. viime viikonlopun kilpailuissa erittäin hyvän 130 radan puhtaalla suorituksella sijoittuen. 

Kaikkien hevosteni letkeys ja palautuminen on parantunut huomattavasti. Ravihevoseni Ami on alkanut juosta virtaviivaisemmin ja innokkaammin parin viime viikon aikana. 

Mielenkiinnolla odotan hevoseni tulevaa starttia, se aivan puhkuu energiaa vaikkei ruokintaa ole muuten muutettu. 

Olen todella positiivisin mielin Nivel Elixirin sekä kesän kisojen suhteen. :) Hevosteni tähtäin tänä vuonna on mm. Finnderby, 140 luokat esteillä ja vaativa koulussa. Uskon, että yhteistyö Nordic Toplinen tuotteen kanssa todellakin auttaa meitä tässä matkalla, ja otankin sen nyt jokaisen kilpahevoseni ruokintaan mukaan. 

Nähdään kisoissa !

Karoliina

Jani Alanen

Hevonen:

7-vuotias ruuna Oxhouse Forty-Four. Ravihevonen, jonka uralla on 18 starttia 3 voittoa 2 kakkossijaa ja 3 kolmossijaa.

"Hevosella todettiin 22.1.2019 n.30% hankosidevamma vasemmassa takajalassa. Vamman sijainti hankositeen yläosassa. Hevoselle tehtiin välittömästi PRP-hoito.

Hevonen sai hoidon jälkeen olla levossa n. viikon, jonka jälkeen aktiivinen kuntoutus on aloitettu. Hevosella on ratsastettu kentällä ja lumihangessa rauhallisesti ensimmäiset 3 viikkoa. 

Tämän jälkeen ohjelmaan on otettu myös radalla ajoa 1-2krt/vko. Ajo on ollut reipasta hölkkää 6-8km. Hevosella on mahdollisuus olla koko päivän isossa tarhassa, jossa liikkuu itsenäisesti myös hyvin paljon.

Tällä ohjelmalla edetään vielä n. kuukausi, jolloin ensimmäinen kontrolli-ultraus suoritetaan vammakohtaan. Tämä ultraus ohjaa kuntoutusohjelmaa.

Hevosen kuntoutuksen tueksi otettiin Toplinen Nivel Elixir 24.1.2019. Hevonen on saanut Nivel Elixiriä kerran päivässä (2 rkl) iltaruokiin sekoitettuna.

"Kaksi isoa asiaa on tullut esille jo viikon käytön jälkeen. Hevosen energiataso on noussut positiivisesti. Energia ei tarkoita ”riehumista” vaan kuntoutksessa tehtävien harjoitteiden suorittaminen on tehokasta ja tasapainoista. Toinen iso asia on hevosen notkeus. Hevonen on ravihevoseksi hieman raskasrakenteinen ja on jäykkä taivutella, tämä asia on parantunut huomattavasti."

Parhaiten muutoksen huomasi kun hevosta ensimmäisen kerran ajettiin radalla. Normaalisti hevonen liikkuvuuden puolesta tarvitsee 3-4 kierrosta eli kilometriä notkistuakseen ja nyt vaikka eletään talvea niin jo toisen kierroksen aikana hevosen liikeradat olivat laajat.

Hevosen kanssa on tavoite, että kesäkuussa päästään valmentamaan täysipainoisesti ja alku syksystä päästäisiin kilpailemaan täysipainoisesti."

-Jani Alanen, ammatillinen erityisopettaja (urheiluhieroja/hevoshieroja), Ravivalmentaja

Liity postituslistalle