Ilmaiset toimituskulut yli kahden tuotteen tilaajalle!

0

Ostoskorisi on tyhjä

YRITYS

Jenni Oksala

 

Hei, 

Olen Nordic Topline Oy:n perustaja Jenni Oksala. 

Minut on aiemmin saattanut tavata ravinnon ja korkean suorituskyvyn valmennusten yhteydessä, eri talleilla eläinfysioterapia tai AFM hoitojen yhteydessä tai bongata valmentamasta kouluratsastusta. 

Etenkin hormonaalisten haasteiden, vatsa- ja suolisto-ongelmien ratkominen sekä korkean suorituskyvyn saavuttaminen ovat olleet suurimpia intohimoni kohteita.

Olen toiminut yli 6 vuotta henkilökohtaisena valmentajana ravinnon ja liikunnan parissa Suomessa sekä Iso-Britanniassa, viimeiset vuodet keskittyen autoimmuunisairauksiin sekä palautumisen ja unen optimointiin. 

Sen lisäksi olen valmistunut vuonna 2012 Tampereen urheiluhierojakoulusta hevosten valmentajan ammattiin ja erikoistunut hevoshierojaksi, opiskellut Animal Fascial Manipulationin ja viimeiset kaksi vuotta vietin Iso-Britanniassa kouluttautuen eläinfysioterapeutin ammattiin sekä valmentautuen GP kouluratsastaja Sarah Sjöholm-Patiencen opeissa. 

Nordic Toplinen myötä sain vihdoin tilaisuuden yhdistää koko osaamiseni ja kehittää tuotteita korkean suorituskyvyn optimointiin hevosilla. 

2006 vuodesta alkaen olen omistanut oman Trakehner tammani Polkan, joka on ollut isoimpia inspiraation lähteitä uravalinnoissani. Oman hevoseni haasteet johtivat Nivel Elixirin suunnitteluun ja sitä kautta Nordic Toplinen syntymiseen. 

Olen innoissani tilaisuudesta tuoda markkinoille vihdoinkin tuotteita, jotka kohtaavat omat laatu standardini ja pääsen toteuttamaan vielä yhden unelma-ammattini tutkijan sekä tuotekehittäjän roolissa. 

-Jenni Oksala, CEO

Liity postituslistalle